BRAS TIME

úterý 4. srpna 2015

4.8.2015 // V tomto menším článku bych vám ráda představila svůdné podprsenky, které se v aktuální době staly velmi populárními. Jedná se právě o ty, které jsou krajkové tlumených barev a často bez kostic. Sama jsem si tyto podprsenky velmi oblíbila.Můžeme je zakoupit například v obchodech - jako je H&M či Intimissimi. Samozřejmě, pokud si chceme připlatit za kvalitu a krásu, můžeme navštívit luxusní butik v Kostečné ulici - Agen Provocateur. V AP jsem nedávno byla a mohu říct, že tam mají krásné kousky! Sice slevy skončily, což je škoda, protože jsem se tam vydala v den, kdy byl snad poslední den a všechno bylo tudíž rozebrané. Dají se tam sehnat krásné kousky až s 75% slevou! Ale proč tento článek? Sama vám chci ukázat jeden e-shop, který také nabízí zajímavé podprsenky, které si určitě oblíbíte. :)

Tato koláž obsahuje následující:

RŮŽOVÁ PODPRSENKA LA PERLA
ŠEDÁ PODPRSENKA Z WESTLABOUTIQUE.COM
ČERNÁ KRAJKOVÁ PODPRSENKA NA RAMÍNKA CHARLOTTE RUSSE
ČERNÁ KRAJKOVÁ DOLE VLEVO Z MONKI.COM
ČERNÁ UPROSTŘED Z AGENT PROVOCATEUR
ČERNÁ VPRAVO DOLE BOOHOO.COM

A právě i internetové české e-shopy nabízejí zajímavé svůdné krajkové podprsenky. Například český e-shop Luxusnipradlo.cz, který má velmi pestrou škálu sortimentu :)

Osobně mě zaujala tato krajkové podprsenka ze setu Obsessive Rosana. Podprsenka je vyrobena z velmi jemné a elastické látky. Ramínka jsou nastavitelná a mezi košíčky je mašlička s přívěškem -samozřejmě mě obsahu niklu ( nikl může vyvolat alergickou reakci ). Kostice dobře drží poprsí a vzadu je třístupňové zapínání na dva háčky.

Pokud se vám blíží svatební noc, určitě i vy byste se měly porozhlédnout po nějakém tom svatebním prádle. Koukněte se například na tento set Love Spotlight Bridal Kit.Set obsahuje jak podprsenku, tak kalhotky a svůdný podvazek.Celý set je k dostání v bílé barvě a to za cenu devět set devadesát korun českých.

Doufám, že jsem udělala aspoň menší přehled :) Více na webu.
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne