15% SLEVA - LUXUSNIPRADLO.CZ

neděle 1. března 2015

A mám tu pro vás další slevovou akci. Tentokrát se to týká značky Felina, která představuje vysoce kvalitní spodní prádlo pro každou ženu. Felina nabízí jak podprsenky, tak kalhotky, formující prádlo, body, plavky a mnohem více.

Bokové kalhotky 81321-FelinaA protože nastal nový kalendářní měsíc, je tu slevová akce. Nenechte si ujít krásnou 15% slevu. A co konkrétně můžete v této akci objevit?

Máte rády pohodlí? Zkuste se zaměřit na bokové pohodlné kalhotky v béžovém provedení. Nejenom, že jsou maximálně pohodlné, ale také se hodí pod světlé oblečení. Z původní ceny šesti seti čtyřiceti devíti korun českých je pořídíte za krásných 551 Kč.

Potřebujete stáhnout pár kil navíc? Toužíte po krásném pasu a figuře? Není nic jednoduššího, než si vysněnou postavu vykouzlit pomocí Body Sharper. Tato praktická stahovací košilka z kolekce Perfekt vám umožní cítit se štíhle a příjemně žensky. Z původní ceny - jeden tisíc dvě stě čtyřicet devět korun českých - ji pořídíte za 999 Kč.

A pokud vás nic neoslovila a přeci jenom byste si něco nového pořídila, doporučuji navštívit stránky Luxusnipradlo.cz, kde si každá dáma přijde na své.
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne