BĚHÁNÍ BĚHEM CHLADNÝCH DNŮ? ZAMĚŘTE SE NA THERMOPRÁDLO - LUXUSNIPRADLO.CZ

sobota 14. února 2015

V minulých článcích jsem vás seznámila například s šaty, které jsou teď aktuální ke koupi - plesová sezóna již začala - nebo také i s termoprádlem, které je ideální pro tuto roční dobu. Tento článek bude obdobný a seznámím vás s termoprádlem, které je ideální na běhání. Takže pokud patříte mezi vášnivý běžce, zpozorněte :)

Určitě to znáte. V zimě chodíte běhat, nemáte vhodné oblečení do mrazu, ale stejně si musíte dopřát svůj pravidelný běh. Otázkou je oblečení, které by vás mělo hřát a ne propouštět pot. Takovým prvním řešením je thermo triko. Toto tričko je ideální na běh právě do těch chladných dnů. A máte štěstí - momentálně na tričko probíhá akce, z původní ceny, která byla přes pět set padesát korun českých, ho pořídíte za 385 Kč !
Dalším perlička je tato thermo kukla. Pokud jste milovnicí zimních sportů, určitě si ji zamilujete. Je vyrobena z měkké, rychleschnoucí příze s výjimečnými antibakteriálními a proztizápachovými vlastnostmi. Její velká výhoda je elastičnost do všech směrů. Opět ji pořídíte ve slevě a to za rovných 300 Kč !
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne