Chvíle strávené ve dvou? Nepromrhejte je!

středa 18. září 2013

Září, 18

Mnohdy není jednoduché vymyslet pestrý program. A to nejen pro sebe, ale i například pro drahou polovičku či kamarádku. A přitom je tolik možností. Jednou z nich jsou i online hry, kterých je víc než dost a tak nikdy nemohou zklamat. 

Frog Dares 

Hry se zvířaty byly vždycky oblíbené a není se tak čemu divit, že právě Frog Dares patří mezi jedny z nejhranějších. Roztomilá žabka potřebuje Vaši pomoc, aby se dostala až do cíle. Na první pohled by se mohlo zdát, že jde o klasickou skákačku, ale bude to zábava a rozhodně se nebudete nudit. Po většinu Vaší cesty budete sledovat kroky žabky před Vámi, zneškodnit budete muset mouchy a veškerý hmyz, který Vám stojí v cestě, a navíc ještě musíte sbírat mince, které jsou na cestě připraveny. Tak na co ještě čekáte? Vyzkoušejte Frog Dares a ukažte všem, že jste opravdovým mistrem, ať už jde o jakoukoli skákačku. 



Barbie skákačka 

Ano, čtete správně. Namísto obvyklých postaviček se Vám v tomto případě představí barbie, se kterou se budete muset vydat na poměrně náročnou cestu za vítězstvím. Hra je trošku podobná všem dobře známé hře Mario, ale přeci jen v ní najdete změny, které zejména holky příjemně překvapí. Po cestě budete muset sbírat peníze a nenechat se zastrašit nepřáteli, kteří Vás mohou připravit o životy pouhým dotekem. Dokážete je hravě zneškodnit a přitom posbírat co nejvíc peněz? Barbie skákačka už čeká jen na Vás! 



Dostaly jste se až do cíle a chcete vyzkoušet něco zcela nového? Hry jsou pro Vás vybrány ze sekce Nejhranější hry a chcete-li něco podobného, rozhodně si neváhejte vybrat. Online hry v této kategorii jsou velmi tematické a zaručeně si vyberou dívky všech věkových kategorií. 

Hrydnes.cz je herní portál, který přináší všem holkám online hry, se kterými se zaručeně nebudou nudit. Nechybí ani hry pro dva hráče, které určitě nadchnou všechny mladé páry. 
Copyright © The Annette Vogue
Design by Fearne